Gå til innholdet

Guide til styling av bil med LED-lys

Bilstyling har blitt en populær hobby blant bilentusiaster, og LED-lys spiller en stor rolle i denne kulturen. Med riktig bruk av LED-lys kan du transformere utseendet på kjøretøyet ditt til noe som virkelig skiller seg ut. I denne guiden vil vi utforske hvordan LED-lys kan brukes til bilstyling og hvilke type LED-lys som er mest populære i dag.

 

Hvordan kan LED-lys brukes til bilstyling?

LED-lys gir et bredt spekter av muligheter for bilstyling, fra subtil belysning til mer dramatiske effekter. Her er noen måter du kan bruke LED-lys til å style bilen din:

 

1. Interiørbelysning

Interiørbelysning er en enkel, men effektiv måte å forbedre kjøreopplevelsen og bilens utseende på innsiden. LED-striper kan installeres under dashbordet, under setene, eller langs dørpanelene for å gi et mykt, behagelig lys som gir en luksuriøs følelse.

Se produkt her

 

2. Underglow belysning

Underglow eller underbody lys, er LED-lys installert under bilen som lyser opp bakken under kjøretøyet. Denne typen belysning gir et futuristisk og et tydelig stiluttrykk, perfekt for bilutstillinger og kveldscruise.

Se Neonlys 8 stk seriekoblet blå



3. Front- og baklysbelysning

LED-lys i frontlykter og baklykter kan gi bilen et moderne og distinkt utseende. Dette inkluderer DRL (Daytime Running Lights), gjør-det-selv lyktefarging og baklykter med klare, skarpe lysmønstre.

Se Aurora *RGB* 10” inch pro slim med ledningsnett

Også i 6”, 20”, 30”, 40” og 50”

 

4. Hjulbrønn belysning

Lys i hjulbrønnene fremhever felgene og dekkene, noe som gir en dynamisk effekt når bilen er i bevegelse. Dette er en populær stil for biler med spesielle felger eller lavprofildekk.

Se selvlysende ventilhetter - pris pr. stk

 

5. Motorromslys

For de som liker å vise frem motoren sin på bilutstillinger, kan LED-lys installert i motorrommet trekke oppmerksomheten til motorens detaljer og gi en imponerende visuell effekt.

Se bestselger! 3 meter rgb led stripe med bluetooth

 

6. Logo- og emblemslys

LED-lys kan også brukes til å fremheve bilens logo eller emblem. Dette kan gi en subtil, men stilfull effekt som skiller bilen din fra mengden.

 

For en rekke LED-lys produkter for bilstyling, besøk vår butikk på Ledhobby.no.

 

Hva er de mest populære LED-lysene for bilstyling i dag? 

Her er noen av de mest populære LED-lysene som bilentusiaster bruker for å style kjøretøyene sine:

1. LED-strips for interiør og eksteriør

LED-strips er ekstremt allsidige og kan brukes både innvendig og utvendig på bilen. De kommer i ulike farger og kan kuttes til ønsket lengde, noe som gjør dem perfekte for tilpasset bilstyling.

2. RGB LED-lys med fjernkontroll

Disse lysene gir deg muligheten til å endre farge og lysmønster ved hjelp av en fjernkontroll. Dette er særlig populært for underglow og interiørbelysning, ettersom du kan tilpasse fargen til humøret ditt eller spesielle anledninger.

3. LED-pærer for front- og baklykter

LED-pærer erstatter de tradisjonelle glødelampene i frontlykter og baklykter, og gir skarpere og mer effektiv belysning. Dette forbedrer ikke bare bilenes lysdesign, men øker også sikkerheten ved bedre synlighet.

4. Demon Eyes

Demon Eyes gir en subtil, lysende effekt i frontlyktene og er svært populært blant bilentusiaster som ønsker et unikt og aggressivt utseende. 

5. Projektorlys og halo-ringer

Disse lysene fremhever frontlyktene med en skarp, sirkelformet lysring rundt pærene, og gir en moderne og stilfull finish.

6. Arbeidslys og ekstralys

Mens arbeidslys og ekstralys primært brukes for funksjonell belysning, kan de også bidra til bilens estetikk, spesielt på off-road og tunge kjøretøy.

7. LED-kits for motorrommet

Disse settene inneholder LED-lys spesielt utformet for å tåle høy varme og vibrasjoner, og er ideelle for dem som ønsker å fremheve deres motor med lys.

For å finne de beste LED-lysene til bilstyling, sjekk ut vårt utvalg på Ledhobby.no.

 

LED-lys tilbyr ubegrensede muligheter for å tilpasse og forbedre bilens utseende. Uansett hvilken stil du ønsker å oppnå, finnes det en LED-løsning som er perfekt for deg. Gjennom riktig bruk av LED-teknologi kan du gi bilen din et unikt og personlig preg som virkelig skiller deg ut fra mengden.



Adresse
Kristian Birkelands Vei 12, 4820 Froland
Telefon
45284112
E-postadresse
kontakt@ledhobby.no
Foretaksregisteret
921 434 162 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business